• Van valami újság, Dezső?
  • Egyenlőre még semmi, Guszti bátyám.
  • Na és az a kommunista csoda zsoké?
  • Azt jól elpasszoltad, igaz, Dezső?
  • Egyáltalán nem biztos, hogy én passzoltam el. SŐT! Nagyon is valószínű, hogy te passzoltad el Oszi!

Lassan elfogynak a nemes Dezső- Oszi párbeszédeim, de Rózsa folytatja. Vagy a franc sem tudja, ki az észosztó, aki újabbnál újabb ötleteket merítve cikkekből, blog bejegyzésekből próbálja tisztára mosni a szennyest. De hát a takarítás is már szakképzettséghez van kötve, és mivel az neki valószínűleg nincs, így nem tudhatja, hogy szárazon dörzsölve a szaros pellust, csak a folt nő és nem a becsület, akarom mondani nem a pellus tisztul.

Lassan elkezdődik majd a közoktatás tönkreverőinél is a szerecsenmosdatás, de most még a kármentésnél tartunk.
Rákérdeztem, mikor lesz új munkaszerződése a tollvonással és párszáz gomb felelőtlen megnyomásával KIK uralma alá került pedagógusoknak. Ezt írtam pár napja: „Mikor kapnak munkaszerződést, munkaköri leírást a dolgozók? Ma január 09. van.”

Nem az első voltam, aki munkaszerződéseket és a tájékoztatás emberi módját hiányoltam. Na, mára beérett a sok elégedetlenkedő munkája, adtak a pedagógusnak. Tájékoztatót. Amelyben jogforrásra hivatkozva HIVATALOS tájékoztatást kapott arról, amiről kutya kegyetlen cikkekből, de főleg szóbeszédekből már mindent(?) tudhatott.

Ismétlem: 2013. január 14-én tájékoztatták a munkavállalókat, hogy 2013. január 01-től mi vagyunk a gazdád!

Azért ezt a sikertörténetet is meg tudták fejelni, visszatérve a régi jó „azt jól elpasszoltad, igaz, Dezső” felelősséghárításhoz: mindenkivel aláíratták.

Nehogy valaki már azt mondja, hogy ő erről nem is tudott!?

Várjuk a következő zseniális ötletet! Addig is pusszantás az ötletgazdának:

Gratuláópuszisajátszöveg2..jpg

Hogy ki az, aki jelenleg jól elpasszolta? Mivel KIK alapdokumentáció nélkül mindenért Aranka felel, ezért lehet találgatni, ki a 126.000 pedagógus munkáltatója! Azért kéretik nem elfeledkezni továbbra sem Guszti bácsiról, aki mindenki főnöke. Mi csak aláírunk, Dezső!

Szerző: Kijelölt Felelős  2013.01.14. 21:15 Szólj hozzá!

Címkék: KIK Marekné Pintér Aranka HOFFMANN Rózsa Tankerület Oktatás államosítása Guszti bátyám

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr415018684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása