Alcím: „A tüntetők beleköptek, a 2/3 meg mind megette!”.

Ekkora ünnepre még a halott köztársaság gyilkosai sem számítottak.
Skicc Pál azt mondta, hogy
"Őszintén remélem, hogy ma velünk örülnek honfitársaink, magyarok szerte a világban"
 Igaz, honfitársaid veled, de nem veled egyetértve ünnepelnek. Mert ami tegnap este történt, ha nem is ünnep az 1/3-ad és a többi pár millió számára, de valamikor még tisztelettel emlegetett megmozdulás lesz.
Sikerül lassan olyan együttműködést létrehoznotok, amiről soha álmodni sem mertetek!
A beszédnek azért voltak más gyöngyszemei, főleg a következő kettő nyerte el tetszésemet:
  • Az álamfő „szerint "mi" tiszteljük más népek kultúráját, és együttműködésre törekszünk minden néppel.”
    Javaslom kedves álamelnök úr, erről az együttműködésről kérdezd meg azokat a volt szlovák állampolgárokat, akiket egy másik eszement gondolkodású „állam” fosztott meg szlovák állampolgárságuktól!
    Esetleg tegyetek már elé nehány külföldi lapot, igen, az összeesküvő lapok közül, akik kendőzetlenül támasztják alá mondanivalóját!
  • „széleskörű konzultáció eredményeként, a nemzeti és európai hagyományokra támaszkodva született” a tákolmányotok. Nincs ezzel sok baj, mert te azt mondasz, amit akarsz, mi meg azt hiszünk, amit akarunk!
    Egy kérdés foglalkoztat e kijelentés kapcsán!
    Szili Katika és rosszul helyezkedő alkotmányozó hívei kaptak meghívást a gálára?

A demonstrációról még annyit, hogy többen aggódtunk, rá meri-e engedni „valaki” a résztvevőkre a beszervezett csürhét, akarom mondani a szélsőjobbos szervezeteket! Hogy a kommentelők véleménye (Cirbi:ha ott lesz akár egy csikos gárdás kormány védő, akkor már bizonyitott nemzerközileg képekkel az igazi háttértámogatása a qrmánynak :-)) ) mennyire számított, azt nem tudom. Inkább az volt az ésszerűbb, hogy felismerték, ha ők vannak egy kordonon belül, akkor az utcai harc kimenetele kiszámíthatatlan.
(megállok egy pillanatra: kevesen voltak a harcos igazi magyarok. Csak nem ébredezik ott is az értelmes többség?)
 
Miközben a 2/3 ünneplői felemelt fővel, munkásságukra büszkén vonultak el a gáláról, aközben a honi sajtó is folytatta fellazító munkáját.
Az éjt nappallá tévő ügyészek tevékenységükért jutalmat kaptak. Megnyugtató volt az állásfoglalás, hogy Polt úr nem minősítette még sem szolgálati titokká a pulykapénz kiosztását, így tudhatnak róla a szintén 320-720.000 forint egyszeri jutalomban részesülő ápolónők, pedagógusok, rendőrök és egyéb közszolgák is!
Igaz, valami légy került a bírák levesébe, hiszen ők állítólag 18.000 forintos kajajegyet kaptak csak.
Na, de mindegy is, hagyjuk a bírákat, mert van nekik gondjuk elég. Épp most dönthetnek, hogy beállnak-e a sorba, vagy mennek az utcára, mint az egyet nem értők közül oly sokan.
 
Talán a bizonytalan jövőnek is betudható, hogy az egyik megyei bíróság- csak nem a jövőbe látnak?- bevezette a KÖZCÉLÚ SIKKASZTÁS fogalmát!
 
Légy jogász, vagy csak egyszerű olvasni és gondolkodni akaró állampolgár, ezt olvasd el!
 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.01.03. 11:09 32 komment · 1 trackback

Címkék: alkotmány baktalórántháza operaházi demonstráció

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr613515917

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tüntetés és hogyan tovább? 2012.01.03. 11:34:35

A tegnapi Opera előtti tüntetés, ezúttal kicsit más volt, mint eddig, hiszen a Gépnarancs is rendezőként, szervezőként vett részt a demonstráción. Ettől persze még úgy indultam neki, hogy ha a tüntetés “elfajul”, akkor is objektíven fogom v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potyus 2012.01.03. 15:43:14

Amióta kitudódott, hogy megszavazta parlament (természetesen visszamenőleg) a lehetőséget, miszerint például meg lehet fosztani Biszku Béla elvtársat a nyugdíjától, egy frászban vagyok. Aggódom Magyarország elnökéért. Aggódom, mert ez az ember bizonyára éjszakákat nem aludt mielőtt aláírta ezt a fantasztikus és mélységesen igazságos törvényt, mielőtt aláírásával ellátta, bizonyára háborgott a lelke, és furdalta ugyanazt az ismeret (lelki).
Mert ha aláírja, valóban önmagát köpi szembe, ha nem írja alá, mit szólna hozzá a "nagy fehér főnök". Schmitt Országunk Elnöke az előző rendszerben, főleg a nyári hónapokban, heti 2 alakalommal teniszezett az inkriminált úriemberrel. Mint illemtudó talpnyaló, igyekezett úgy tenni ezt, hogy (nem kívánatos) Biszku elvtársnak ne nagyon kelljen megerőltetnie magát, tehát (a másik 3 partnerrel együtt)igyekezett úgy ütni a labdát, hogy az kézre menjen, mert futni, netán lépni azt Biszku elvti nem igen szeretett. Ilyenkor megállt az élet a tenisztelepen, (Dózsa tenisz stadion, Margitsziget) kussolni kellett mindenkinek. A rendszeres teniszparti résztvevői: Biszku, Buda Béla, Körmöczy Zsusza (egyedül ő tudott teniszezni, lévén előéletében Roland Garros bajnok is volt) és természetesen a mi Elnökünk Schmitt Pál. Ugye milyen érdekes dolgokat tud produkálni az élet?

Duncan McLeod 2012.01.03. 16:11:54

@potyus: Érdekes felvetés, azzal a kiegészítéssel, hogy ezekhez képest B. B. egy gerincoszlop!

Duncan McLeod 2012.01.03. 16:22:38

"társtettesként és folytatólagosan elkövetett sikkasztásért, jogosulatlan gazdasági előny szerzéséért, 466 rendbeli közokirat-hamisításért, valamint hamis tanúzásra való felbujtásért és annak kísérletéért, illetve azonosítójel meghamisításáért az első fokon eljáró bíróság két év börtönbüntetésre ítélte, s ennek végrehajtását három évre felfüggesztette."

"a Szabolcs Megyei Bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy nem klasszikus sikkasztásról volt szó, az összeget közcélokra akarták fordítani, s ez lényegesen csökkenti a bűncselekmény társadalomra való veszélyességének mértékét."

A bíróság jó hírének megsértése nélkül, már csak kérdezni lehetne!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.04. 08:59:10

Pécsre vezénylik tűzoltónak Árok Kornélt, a kormányellenes tüntetések egyik főszereplőjét!!

Vagy pécsi vonulós tűzoltóként szolgál a jövőben a Kaposváron lakó Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke, aki a kormány elleni tüntetések egyik főszereplőjeként tett szert országos hírnévre, vagy távozik a szervezettől. A tűzoltó szakszervezeti vezető elmondása szerint választás elé állította a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Árok Kornél a Népszabadságnak azt mondta, a napokban közölték vele, hogy a továbbiakban függetlenített érdekképviseleti vezetőként nem dolgozhat, hanem vissza kell térnie eredeti beosztásába. A januártól hatályos szabályozás szerint ugyanis a szervezett munkavállalók után igénybe vehető munkaidő-kedvezmény legfeljebb a havi munkaidő tíz százaléka, és ez nem vonható össze.

A kaposvári tűzoltó úgy látja, írja a fővárosi napilap, hogy a számára legkevésbé elfogadható ajánlatot kapott, ennek ellenére néhány napos gondolkodási időt kért.

Ez az orbáni önkény és diktatúra!

A pénzért megvett Gaskó vasutas szakszervezetis meg az Operában parolázik a törpegörénnyel!

Orbán takarodj, még kapsz egérutat!

Pascal · http://torzskocsma.blog.hu/ 2012.01.04. 09:26:36

Hát, lehet nem szeretni és nem egyet érteni Viktorral/Fidesszel - és ez sokszor jogos - de hogy mi fosztottuk volna meg (a mi hibánk stb...) a szlovákiai magyarokat az ottani állampolgárságuktól, ez már nagyon beteg gondolkodás.

Egyébként a hivatkozott bírósági határozattal nincs akkora gond.

juliska1960 2012.01.04. 09:33:52

Bizony bizony Gaskó elvtárs eladta a vasutasokat agy szem lencséért. A lelkét nem tudja mert nincs neki olyan. Öt miért nem irányítják vissza krampácsolni?Vajon alkalmas lenne valamilyen munkára s@gnyaláson kívül? December 23-án meg jött a nagy pénz 12744Ft. Ezért tette közutálat tárgyává a szerencsétlen dolgozókat. Mert azt nem mondj senki hogy 100000 Ft-ot rögtön lenyúltak az iszap-károsultaknak. Abba az alapba amit a kormány zárol és nem fizet ki a szerencsétleneknek, pedig az emberek nem költségvetési alapba adakoztak.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 09:43:36

@Pascal:
Szeretném a figyelmedbe ajánlani intelligens minősítésedet követően, hogy pontosan mit írtam:

"együttműködésre törekszünk minden néppel.”
Javaslom kedves álamelnök úr, erről az együttműködésről kérdezd meg azokat"

Tudod, mint a gyógyszer bevétele. Ha keserű és büdös, akkor a gyermek rád hányja.

Vagy szerinted miért nem hőbörög a nyugat azért, amit a szlovákok csinálnak ez ügyben?

A titok nyitja az a csodálatos együttműködés, amit meg mertem említeni!

Today05 2012.01.04. 09:44:37

mi ez a 320-720 pulkyapénz a közszolgáknak?

Rohadtul nem kéne általánosítani, ugyanis sokkal többen vannak, akik ennek csak a töredékét, vagy épp semmit sem kaptak a közszolgák között! Így azt a képet fested, mintha a közszolgálati dolgozóknak olyan hejjdejó lenne, miközben a legtöbbjük alig tud megélni a fizetéséből! itt egy gyors példa

A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének megfelelő egyszeri juttatást - bruttó 21 600, 72 000, illetve 90 000 forintot - kapnak. Összesen 3,4 milliárd forintot osztanak szét közöttük.

bruttóóóó 90 a maximum, az azt jelenti, hogy nettó 50, az hol 320-720?

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 09:45:20

@Pascal:
Egyébként a hivatkozott bírósági határozattal nincs akkora gond.

Egyetértünk, azért nem is ragoztam tovább.

A jogszolgáltatás megtörtént.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 09:48:16

@Today05:
Kivételesen elnézésedet kérem, még akkor is ha nincs igazad.
Tudod, nem hányhatom mindig képen a monitort, mikor valami nem tetszik.

Így, mint a hozzászólásod is jelzi, benned is keltett akkora felháborodást a megfogalmazásom miatt a fenti összeg, amiért billentyűt ragadtál! :)

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 09:49:49

@juliska1960:
Ha van rálátásod a vasutasoknak kifizetett összegekről, tájékoztathatnál bennünket róla!

12744Ft...:(

Kytia 2012.01.04. 10:03:45

"kevesen voltak a harcos igazi magyarok. Csak nem ébredezik ott is az értelmes többség?"

www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI

Kytia 2012.01.04. 10:08:07

Egyet magyarázzatok meg. A diktátorok csak akkor tudnak diktátoroskodni, ha van egy csomó őket szolgáló emberük, hívük stb. Honnan az istennyilából van ennek az Orbánnak ennyi embere? Hogy tudja megvenni a Gaskót, az AB-t és a többieket? Nem az állami tartalékokból, mert már ellenzékként is aládolgoztak ezek a szervezetek.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 10:12:07

@Kytia:

Gondolom, elhiszed, hogy eszem ágában sincs megsérteni!

De ne butáskodj már! :(

Ennyire naiv sem lehetsz!

Van egy kedvenc példám, átküldöm neked priviben, ha megtalálom.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.04. 10:14:47

@potyus: Jaja! Egy volt Kisz titkár kitalálta, egy volt MSZMP tag, szálloda igazgató meg aláírta. Szegények, nem fognak maguknak nyugdíjat adni! Hogy én mennyire sajnálom őket!

Kytia 2012.01.04. 10:21:13

@Kijelölt Felelős: Naiv nem vagyok, csak műveletlen.:) Elég ha csak tőmondatban válaszolsz. Ennyire fél tőle mindenki, vagy ennyi pénze van? Esetleg közelről annyira szimpatikus ember, mint távolabbról nem?:DD

MIM 2012.01.04. 10:21:53

Férjem rendőr 15 éve, semmit nem kaptak. Én "egyéb közszolga" vagyok, semmit nem kaptunk.
Ne érezzem már rosszul magam és utáljon mindenki egy ilyen cikk miatt, ami így általánosít, semmi alappal....

Today05 2012.01.04. 10:23:31

persze, hogy vérlázító, azt viszont tudom, hogy közeli hozzátartozóm, és több ismerősöm is közszolgálati dolgozó, több területen, és legtöbbjüknek az éves fizetése sem éri el az általad írt jutalom dupláját, és az összes jutalom amit az évbe kaptak egyben sem ad ki egy akkora összeget amit írtál úgy, hogy 1-2 diplomája mindegyiküknek van!

Én csak az általánosítást róttam fel neked, amiben viszont igazam van, mert nem mondhatod azt, hogy mindenki kapott, amikor ez sajnos nem igaz.

u.i.

tudom, hogy én vagyok műveletlen/suta/bunkó (megfelelőt kérem aláhúzni) de nem igazán értem a mondanivalódat amit a válaszkommentbe írtál. Lehet hogy én értettem félre, de nem értem hogy jött oda a monitor lehányása, illetve az, hogy bennem az keltett felháborodást ahogy te megfogalmaztad.

Bennem az keltett némi ellenérzést, hogy a legtöbb közalkalmazottat így is lenézik, pont az ilyen félrefogalmazott kijelentések miatt, mert úgy vannak beállítva, mint egy kollektívaként 0 munkát végző, de puszira rengeteg pénzt kapó naplopó/semmirekellő brigád.

Igaz, hogy nagyon sok gyökér van köztük, de pont ezért nem szabad általánosítani, mert aki viszont dolgozik köztük az azért dolgozik, hogy a mi életünk műödhessen, és mindezt teszik a gyökerek helyett is, magukat megfeszítve, szar fizetésért.

ha a fizetéssel is probléma adódik, akkor nézzétek meg a közalkalmazotti bértáblát, törvényileg van szabályozva a fizetésük maximuma, amit semmi esetre sem lépnek túl - persze csak ha csókos főnök az illető, mert akkor már jár a 20millás prémium de ez már másik sztori.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 10:25:40

@MIM:
Kérlek, olvasd el @Today05: felvetésére írt válaszomat!

Köszönöm.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 10:32:06

@Today05:
Ok.
A monitor lehányása:
Azt nem írhatom, mert könnyen elragad ám a hév, hogy az ügyészség mit és miért kap.
De az ő jutalmazásuk örvén látod, elértünk oda a furcsa fogalmazásom által, hogy érvelsz, leírod a véleményedet a közszolgák "védelmében".

A leírtak alapján pedig remélem, egyre több közszolga fog elgondolkodni a továbbiakon.
---------------------------------
Más:
"tudom, hogy én vagyok műveletlen/suta/bunkó (megfelelőt kérem aláhúzni)"

Ne légy kishitű, jól érthető. amit leírtál.
Az meg, hogy nem azt érted, amit én akartam, tudjuk be az "írói munkásságom" részének! :)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.04. 10:34:25

319 forint az euró!!!!

Meddig tűrsz magyar?? Mira vársz?? Államcsődre??

Pécsre vezénylik tűzoltónak Árok Kornélt, a kormányellenes tüntetések egyik főszereplőjét!!

Gaskó elvtárs meg az Operában nyalja a fidesz seggét!

Vagy pécsi vonulós tűzoltóként szolgál a jövőben a Kaposváron lakó Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke, aki a kormány elleni tüntetések egyik főszereplőjeként tett szert országos hírnévre, vagy távozik a szervezettől. A tűzoltó szakszervezeti vezető elmondása szerint választás elé állította a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Árok Kornél a Népszabadságnak azt mondta, a napokban közölték vele, hogy a továbbiakban függetlenített érdekképviseleti vezetőként nem dolgozhat, hanem vissza kell térnie eredeti beosztásába. A januártól hatályos szabályozás szerint ugyanis a szervezett munkavállalók után igénybe vehető munkaidő-kedvezmény legfeljebb a havi munkaidő tíz százaléka, és ez nem vonható össze.

A kaposvári tűzoltó úgy látja, írja a fővárosi napilap, hogy a számára legkevésbé elfogadható ajánlatot kapott, ennek ellenére néhány napos gondolkodási időt kért.

Ez az orbáni önkény és diktatúra!

Orbán takarodj, még kapsz egérutat!

Today05 2012.01.04. 10:51:58

@Kijelölt Felelős: persze, van értelme annak amit leírtál, de érzésem szerint ebben a formában többet árt, mint használ. Az egyszeri ember vagy nem is fog belegondolni, vagy nem rendelkezik egyéb forrásból megbízható információkkal, hogy levonja a konzekvenciát, hogy belássa, hogy amit te írtál az nem mindenkire vonatkozik, hanem jelen esetben csak egy bizonyos rétegre, de arra nagyonis.

Persze, a közszolgák gondolkodhatnak, de mégis min? Gondolhatnák úgy, hogy akkor lelépnek, de azzal mi válna jobbá? - Semmi, csak még rosszabb lenne minden.
A magyar bürökrácia feneketlen bugyrai pedig lehetetlenné teszik azt, hogy a közszolgálati dolgozók a hangukat eljutassák a közvetlen vezetőiken túlra, hogy esetleg változást hozhassanak. (pl törvény mondja ki, hogy adóhivatalban dolgozó nem sztrájkolhat, de akkor hogy tudja változtatásra kényszeríteni a döntéshozást, amikor látja, hogy mit hogy kéne jobbá tenni, csak az adott lépést nem meri/akarja senki meghozni?)

Ergo egy elhivatott embernek marad az, hogy próbálja a munkáját minnél jobban elvégezni, és próbálkozik hiába, amíg bele nem törődik, és akkor marad a munka, szar pénzért. Vagy megcsömörlik, és otthagyja az egészet, mert szar pénzért dolgozik, és még le is köpik az emberek, ezzel átadja a helyét egy tapasztalatlanabb, kevésbé képzett, kevésbé lelkiismeretes embernek, aki miatt majd tovább romlik a helyzet. Nem lehet ez a célod, vagy ha igen, akkor azt mélységesen sajnálom.

Ha pedig az a célod, hogy azokat emeld ki egy kicsit, akik indokalatlanul/jogosulatlanul kapnak pénzt, azt tedd úgy, hogy az utolsó analfabéta is be tudja pontosan azonosítani, mert csak annak van értelme, csak úgy lehetne tenni valamit ellene.

vésgszóként: tudom meggyőzni nem fogjuk tudni egymást, de leírom, hogy tiszta legyen a kép: mélységesen elítélem ezt az urambátyja rendszert amiről te is írtál, azt az eljárást, ahol emberek nem az elvégzett munkájuk minősége alapján vannak jutalmazva/büntetve. Sőt elítélem úgy általában a jutalmat is, miért nem adnak inkább egy FIX fizetést, ami mellé nincs szükség jutalomra, jah, hülye kérdés, mert akkor nem lenne mivel okoskodni, és itt van egy már emlegetett típusú szükséges döntés: amit nem akar senki meghozni.

Remélem jól értelmeztelek, és nem a teljes közszolgálat ellen irányult a postod, és csak a módszerben vannak eltérő nézeteink.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 11:15:54

@Today05:
Tisztelettel köszönöm a véleményed.
Megállná a helyét egy önálló posztban is.

Annyira kerek volt, hogy nincs mit hozzátenni.
----------------------------------------
Annyiban kiegészíteném véleményed, hogy a szájzárra kényszerítetteknek is van családjuk. Akikben megbíznak, akikre tudnak hatni.
Elvileg lesz még választás!
Éljenek a meggyőzés lehetőségével!
----------------------------------------
Attól, hogy "nem tudtál meggyőzni" kívánok minden blogolgatónak ilyen hozzászólókat!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.04. 11:44:41

@Pascal: Már elnézésedet kérem, de tanulj meg olvasni:
"Javaslom kedves álamelnök úr, erről az együttműködésről kérdezd meg azokat a volt szlovák állampolgárokat, akiket egy másik eszement gondolkodású „állam” fosztott meg szlovák állampolgárságuktól!"

Kodomo 2012.01.04. 11:58:53

Ha jól tudom, a bíráknak megmaradt a 13. havi bér (anno mikor eltörölték a közszférában, náluk nem tudták, mert a bírókra vonatkozó törvény 2/3-os és akkor még nem volt 2/3-a a kormányzópártnak). Talán ezért kaptak most csak kaja csekket.
Az a terv, hogy a jövőben egyforma javadalmazása lesz az ügyeszeknek és a bíráknak.
Az ügyészek tehát kaptak kb. 1 havi jutalmat, a bírák meg 13. havi bért.

(Ha bírák mégsem kaptak 13. havit most, akkor passz.)

Pascal · http://torzskocsma.blog.hu/ 2012.01.04. 15:33:36

én olvasom, butus, bizony az nem a "másik", például így írtam volna: "... saját, szintén eszement gondolkodású..." na mindegy - de mi lenne ha ő meg írni tanulna fröcskölődés helyett :)
mert így ugyan a logika tényleg nem beteg, csak egyszerűen rossz.

A másikra, politikától teljesen elvonatkoztatva egyébként, mindenhol enyhébb elbírálást kap - példa kedvéért - az a napközi-otthon vezető, aki az otthon és a gyerekek kedvéért sikkaszt 1 milliót, mint az aki ugyanezt saját zsebre teszi. Pedig ebben a példában a tényállás ugyanaz (rábízott idegen dologgal sajátjaként rendelkezik) az elkövetési érték is (1 millió).

Talán laikusnak is érezhető és érthető, hogy a két cselekedet megítélése nem esik egybe; ami megkülönbözteti, hogy az utóbbi lényegesen veszélyesebb a társadalomra.

A joghoz is értő laikusnak pedig rögtön látható, hogy a bíróság vezetett be új büntetőjogi tényállást (nem fogalmat bazze), hanem a társadalomra való veszélyesség csekélyebb voltát enyhítő körülményként értékelte.

Kijelölt felelős te meg hidd el, egyrészt nincs vele nagy baj, másrészt egy ilyen fröcskölődős-megmondós blogon nem lehet, nem is érdemes kielemezni.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 16:10:28

@Pascal:
Mindig áhítattal olvasom az ilyen művelten gondolkodók, cizelláltan fogalmazók tanácsait!
Meg is szoktam köszönni, és ránézek az észosztó saját blogjaira is!

Biztosan régen volt 2009. 08. és 2007.12. hó, mikor az utolsó posztokat közé tetted!

Talán a rám hordottakat felfedezhetnéd a saját blogjaidban, ha visszaolvasnál!
(igaz, nem sértelek meg, ha a hejesirásodról már nem értekezem?)

Köszönöm azért véleményed!

Pascal · http://torzskocsma.blog.hu/ 2012.01.04. 16:21:45

Jaja, nem sértesz meg, bizony úgy van (bár nem neked szólt hanem butusnak válaszoltam).

De.

Azt szeretnéd írni, hogy ez itt attól lesz jó, mert én 2009.08. és 2007.12. raktam ki saját írást utoljára ?

Továbbá - azt szeretted volna írni, hogy a szlovákiai magyarok szlovák állampolgárságának megvonása a következménye Viktorék együttműködésre nem törekvésnek ?

(érted miért illettem ilyen jelzőkkel a logikád?)

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 16:50:29

@Pascal:
(érted miért illettem ilyen jelzőkkel a logikád?)

Sajnos nem is próbálom megérteni.
Rád áldoztam pár percet és beleolvastam kommentjeidbe.

Te úgy látom, egyaránt értesz, az iraki harci szabályzathoz, a holdutazáshoz, a légvédelmi rakétákhoz, a kötelmi joghoz és a haszonélvezethez,a CCD technikához és számtalan olyan területhez, ami tőlem távol áll.

Én csak azt látom, hogy rokonszenvesen véleményt mondasz máshol is- az, hogy moderáltak már, az csak véletlen lehet- és szívesen vitatkozol.

Sehol sem fröcsögsz, csak a véleményedet mondod el!
Senkibe nem kötsz bele, csak érvelsz!
Te nem fröcsögsz, csak vitatkozol!

Rokonszenves vagy!

Ha esetleg módodban áll, akkor pár szövegértési gyakorlatot érdemes lenne elvégezni!
Aki ennyi mindenhez ért, annak ez is menni fog!

Pascal · http://torzskocsma.blog.hu/ 2012.01.04. 17:09:21

Az tök jó, hogy végigrágtad magad ennyi mindenen. Teljesen igazad van.

De ennek, még egyszer, mi köze ahhoz, hogyan illeszkednek össze az előzőek? Ettől, gondolod, jobban összeáll a kép? "Szövegértés", hihihi, ez web 1.0 érvelés egyenesen az internetto törzsasztalról.

Mély átéléssel, ámde különösebb összefüggés nélkül fröcskölődni, politikai lelkesedésből, ezt feltalálták már - mondhatni lerágott csont a blogvilágban; de azért sok sikert hozzá.
süti beállítások módosítása