Figyelmetlen voltam, mikor elolvastam egy tudósítást. Hiányoltam, hogy a cikkben szereplő megszólaló nem hazugozta le ellenfeleit. Ismételten átolvasva megnyugodtam. De! Mégis sikerült ragaszkodni a dicső elődök nemes hagyományaihoz.

Beszélt gyűlöletről, lejáratásról, természetesen a másik oldal képviselőit vádolva ezzel. Majd jött a kedvencem:

Böröcz László, a Fidelitas koordinációs alelnöke az "Elég volt" című  Societas-kiadványt felmutatva azt mondta: az MSZP ifjúsági szervezete által készített és terjesztett "lejárató és gyűlölködő" újság ékes bizonyítéka annak, hogy a Societas az "új Gyurcsány-Bajnai-szövetség hazugsággyárának egyik támkövévé vált".

Kedves László! Ha meg nem bántom azt az érzékeny lelkedet! Hol jártál báránykám, mikor a Magyar Vizsla című felebaráti szeretettel átitatott lap jelent meg?    

Vagy fogsz-e tiltakozni, mikor a te pénzedből is elkezdik a 2014-es kampányt, már ma?

Lenyűgözött kérdésed akkor is, mikor a finanszírozást firtattad!

Igaz, milyen meglepő, hogy a Közgép erre nem adott, mégis van forrás?

IMF lejárató kampány állami pénzből! Kétszáz millió forint, azaz 200.000.000 forint. Hol a holdkóros nulla kilométerkőnél kérted számon a hazugságokat?

Lehet, elkerüli a figyelmeteket, de ha néha olvasnál blogokat, akkor tudnád, tele van a töke a fél országnak veletek és nagy testvéreitekkel!
Így ha megkerestek volna, szívesen lettem volna ennek a lapszámnak a finanszírozói körében én is! Kérdezd meg esetleg a nagyokat, hogy mit akarnak az államellenes bűnök örvén letiltani az interneten, lehet, akkor azt is tudnád, hogy az a bizonyos netes társadalom nem csinált halvány barna csíkot a nadrágjára tőletek!

Nézzük az „ELÉG VOLT!” kiadványt!

Emeljek ki neked drága cimborám néhány cikket, vagy el tudod olvasni magad is! Mert ha igen, akkor kezdheted elénk tárni a hazugságokat cáfoló bizonyítékaidat!

Mit szólsz pl ehhez:

  • Jó erkölcsbe ütköző jövedelmek: ezek azok a pénzek, amik csípték azokat az érzékeny szemeket, amíg nem az ő zsebecskéjükbe vándoroltak hasonlóan pofátlan összegek:
    Kövér László úr: 2.481.330 forint, Budai Gyula: 2.237.865 forint, de ez természetesen hazugság az újságban.
  • Vagy amikor Szájtátó kiállt a pulpitusra, és ártatlan szemekkel belenézve a kamerákba közölte: 300 forintos benzin ár mellett a kormánynak csökkentenie kell a benzin adóját. Most veri (a szátokat verné már) a 450 forintot a benzin ára, de valahogy elmaradtak a kormányt felszólító petke nyilatkozatok!
  • Órákig lehetne sorolni, de szerintem hasznosabb, ha segítünk nektek, kicsi huszár a nullánál. Akit érdekel, az az egész lapot elolvashatja! ITT!

Egyben engedd meg, fogadatlan prókátorként a Szocietas nevében megköszönjem a publicitást, amit kéretlenül, de annál lelkesebben elvégeztél!
Jutalomfalatként küldök neked egy videót, csak hogy tanulj, így ne járjatok! Mert azt nagyon zokon vennétek!

frissítés: http://os.mti.hu/hirek/79466/a_societas-baloldali_ifjusagi_mozgalom_kozlemenye

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.11.14. 22:24 Szólj hozzá!

Címkék: societas IMF Kövér László Fidelitas Gyurcsány Bajnai Budai Gyula "Elég volt" Böröcz Irigy Hónaljmirigy

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr804907480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása