Tőlem előrelátóbbak évekkel ezelőtt felhívták a figyelmem, már a közeljövőben az egyik legnagyobb pénz lesz az öregekkel való üzletszerű foglalkozásban.
Sorra alakulnak azok az intézmények, melyek tulajdonosai ezt időben felismerték. 
Pártunk és kormányunk mindent meg is tesz azért, hogy a hajléktalan és oktatási biznic becsődölése után szükség legyen erre a tevékenységre, gyártják szorgalmasan a rászorulókat!
 
Tudjuk, nagy öröm az orvosi rendelőben várni recept felírásra, ezért nagytiszteletű Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter megoldja, hogy az erre kényszerülők tovább építsék a nemzeti együttműködés rendszerét. Akinek eddig elég volt évente négyszer megküzdeni receptjeiért, annak ezentúl havonta kell a rendelők zsúfoltságát növelnie!
Jól is van ez így!
Legalább egyre több nyögdíjas tudja összedobni a szót, tudjátok 2/3, a szavazók. Akikre szükség van az elzavarásotokhoz!
 
Tegnap mesélte egy nyugdíjas házaspár a történteket. A férj a beszerző, gyógyszertárban volt, a havi adagot megvásárolni. (Mondjuk náluk már oka fogyott a havi felírás tilalmának elrendelése, úgysincs pénzük több havi gyógyszer beszerzésére) Döbbenten hallgatta, hogy az asszony vérnyomás csökkentő gyógyszere 5700 Ft-ra emelkedett. És ez csak egy fajta gyógyszer a sok közül. A gyógyszerész látott már döbbent arcot, elmondta rögtön, hogy létezik olyan vérnyomáscsökkentő, mely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazva 1300 forintból beszerezhető. A gondos férj örült is ennek, de elment megkérdezni orvosukat, aki ugyan nem ismerte ezt a szert, de készségesen megnézte a számítógépes nyilvántartást, amelyben ez a gyógyszer nem is szerepelt!
 
Az a nyugdíjas, aki még fent tartotta gépjárművét, az emelkedő terhek miatt úgyis lemondani kényszerül róla, tehát ezért is kell majd a hivatásos segítségnyújtás.
 
Úgy tűnik, kellene a segítségnyújtás máshol is. Szaporodik a bűnelkövetések száma. Bármely meglepő is, nem a megélhetési bűnözők még a legveszélyesebbek. Kitaláltak erre egy kifejezést, ami a műveltebb, az eszüket használó bűnelkövetőkre lett alkalmazva. Fehérgalléros bűnözés. Na ennek a legkifinomultabb módja a politikai párt alakítása és működtetése, ami szinte korlátlan lehetőség elé állíthat embereket.
Arról majd gondoskodik az élet, hogy ahol sok embernek jut a zsákmányból, ott jelentkezzenek még többen, hiszen ez nekik jár. A példaként felhozott bűnelkövetők csak annyiban hasonlítanak a fehérgallérosokhoz, hogy ők is szépen ki voltak öltözve.
 
Az is lehet persze, hogy a felemelő összefogás érzete miatt történt, hogy többen a nemes torról emléket vittek magukkal az operából.
Tudjátok, van, aki műélvezetből, van aki azért jár oda, mert hívták és mit mondanak, ha nem jelenünk meg anyukám!
 
Az Operaház vezetője, Ókovács Szilveszter elmondása alapján a tegnapi este folyamán az épületből sajnálatos módon eltűnt néhány kristály hamutartó, egy-két réz korlátgömb és rendezetlen maradt a büfében pár tízezer forintnyi fogyasztás is. Az
 
A tényekhez hozzátartozik, hogy erről sehol sem található jelenleg hitelt érdemlő forrás. A bejegyzés a drága miniszterelnökünk Facebook profilja alatt jelent meg, ezt vette át az internetes közönség és rástartolt az Amerikai Népszava.

Igaz, megerősítés nélkül te is elhitted, kedves olvasóm?
Mert én a rossz májamnak köszönhetően első nekifutásra egy percig sem kételkedtem.
 
Az Operaházi bulit többen a demokrácia halotti toraként tartják számon. Nem látják át azt a zsenialitást, ami a mindenki által szeretve tisztelt Kerényi úr szándékai mögött lapul. Mert ez csak egy kicsiny, de látványos állomása annak a nagy ívű tevékenységnek, amivel a Kerényi úr megszolgálhatja a belé vetett bizalmat és az ezzel járó anyagiakat, a szolgálati kocsit és a sajátjai felől felé áradó elképesztő mértékű szeretetet!
 
Kerényi egy nagy mágus és nagyon örülök neki, hogy kiáll és ebben a pénztelenségben össze tudott szedni annyit, hogy ezeket a képeket meg tudta rendelni.
 
De ő kapott rá pénzt!
 
Hát azt is valahonnan ki kellett szorítani, nem???

A fenti idézet abból a videóból származik, amelyben betekintést nyerhetünk a kiállításba, a gárdisták honismereti akadályversenyéről és a 2/3 híveinek állapotáról!
Nézzék olyan mosollyal, mint ahogyan én tettem!

 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.01.04. 09:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr263518606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása