Jobb helyeken a házastársi erőszakot büntetik. Az utcait szintén, de hogy témánál maradjunk, eddig a focipályán is büntették az erőszakot.
 
A 2010-es parlamenti választásokon jött ez a mindent maga alá gyűrő csürhe, és mindent, amit eddig általánosan elfogadott társadalmi normának hívtak az okosok, elutasított. Pontosítok: minden olyan eddigi normát, ami nem az ő érdekeiket szolgálta, elutasított.
 
Az eddigi parlamentben lebzselők is sokat tettek azért, hogy az utca embere köpjön egyet nevük hallatán, de a mostaniak mintha élveznék is a feléjük áradó gyűlöletet.
 
Az egyik párt tiszaeszlározik szabadon a parlamentben, addig a másik párt – által pozíciójába ültetett – ügyészei ebben  nem látnak a törvény által üldözendőt. (ez utóbbi párt az, amelyik 2014-ben az előzővel karöltve fogja folytatni üzelmeit, ha tovább alusztok kedveskéim) Az ügyészség véleményére sem vártak a drágák, gyorsan elrohantak Solymosi Eszter sírját megkoszorúzni, amit bátran hirdettek is oldalaikon.
 
Nem rokonszenveztem eddig az Anonymoussal. Ezután sem leszek feltétlen hívük és támogatójuk, de neked is kedves olvasó és nekem is el kell egyszer döntenünk, hogy a polgárháborút remélők ellen csendesen a fejedet csóválod és megvárod, míg ölnek téged is a családoddal együtt, vagy teszel ellenük!

Ha hazám népének ez kell, ezt kapja.
 
Hosszú hallgatásomnak sem volt más az oka, csak annyi, hogy írás helyett köptem egyet és arra gondoltam, öljétek csak egymást, így talán hamarabb vége lesz.
 
Szintén vulgárisak a megnyilatkozásaim akkor, mikor a most még legnagyobb ellenzéki párt megnyilvánulásairól hallok, olvasok. Ezen nem is csodálkozhattok nagyon, mert Veres, Szekeres, Baja és hasonló vitézek valahogy nem azt juttatják eszembe, hogy ezek lesznek a megmentőink.
 
Most mégis az MSZP a másik ok, amiért klaviatúrát ragadtam. (dehogyis ők!)
Vagy inkább az a szint, ahová a Magyar (Köztársaság) parlamentjének elnöke süllyedt visszavonhatatlanul.
Miközben a „nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista” hadról pofázott elhagyta más is azt a bearanyozásra váró bölcs száját.
 

 
Hozzátette: "az lenne jó, ha egyáltalán nem lennének a parlamentben, ezt elmondtam már. (...) Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak".

Olcsó poén lenne a 10 éve elhunyt Hofi Géza szavaival zárnom a bejegyzést. Mikor O. V. jelenlegi nemzetvezető sok évvel ezelőtt kijelentette, hogy a parlament működik ellenzék nélkül is, csendesen megjegyezte: igen, de ezt már megmondta Rákosi elvtárs is!
 
Inkább olvassátok el, amit találtok erről a Kövér böffentésről interjúról és legyetek tisztában azzal, hogy mi vár rátok! Mi vár ránk!
  
Frissítés:
Azoknak, akik kétségbevonják a jelenlegi köztársasági elnök elmeállapotát, lehet, messze nincs igazuk.
Ez tudja, mit beszél, hisz eddig is e szerint élték mindennapjaikat.
Csak most már biztosak benne, hogy büntetlenül beszélhetnek is róla!

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.04.21. 08:03 1 komment

Címkék: parlament kövér lászló tuskó alpári

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr244464165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.04.21. 17:37:46

- Miért jó Áder?
- Mert nem kövér.

Ha egyetértünk Orbán Viktorral abban, hogy „az élet most nem az új színházak építéséről szól”, akkor tisztességgel azt is ki kell jelentenünk, hogy Magyarországon az élet most nem az új stadionok építéséről szól.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2119_latinovits_stadion
Latinovits Stadion
süti beállítások módosítása