Nem örülnék annak, ha a címnek lenne valóságalapja. Tény, ma Magyarországon nem normális, aki cigány szeretne lenni. Ha nem elég a cigányságnak, amiben a nagy részük él, akkor még csapjuk hozzá az elmebeteg gyilkosokat, vagy azokat, akik ideológiai alapot teremtenek a fizikai megsemmisítésükhöz is!

A cigányság nagy része ráadásul nem is érti, mit szeretne tőlük a többségi társadalom. Honnan is értené, hiszen sem képzettsége, sem tapasztalata nincs a hasonló helyzetek kezelésében.
Éli mindennapjait és örül, ha egy kicsit többet tud lubickolni a zavaros vízben, mint addig.
 
Mivel ma hazánkban létezik egy olyan párt, amelyik a nyílt gyűlöletre alapozhatja népszerűségét, ezért ez a játék bármikor olyan fordulatot vehet, aminek végét nem szeretném meglátni.
 
Éppen ezért állok meglepetten egy olyan jelenség előtt, amiben nem csak a cigányság képviselőinek van jelentős szerepük, hiszen az a bizonyos hal, a zavaros vízben is meg szeretne élni, és meg is tesz ezért mindent!
A roma szervezet csak kihasználta a lehetőséget. Hogy rövidlátás-e, vagy egyéni haszonszerzés, esetleg tényleg a tenni akarás motiválta a pályázat megírásában, majd a jövő eldönti. Valaki erre pénzt biztosított.
A felelősség elvitele ma csak akkor divat, ha valamely erősebb kutyának áll érdekében. Mivel itt ilyet nem látok, ezért ez is el fog halkulni.
Hacsak!
A szélsőjobb rájátszva az emberek igazságérzetére, nem fogja feltupírozni!
 
Egy megyei cigány kisebbségi önkormányzat pályázaton elnyert sok- sok pénzt. Ebből 51.000.000 forintot, 54 + 21 + 21= 96 fő roma származású ember „C” kategóriás jogosítványt szerezhet.
Bonyolítja az értelmezést és ezzel egyben állatorvosi lóként bemutatja az újságírás legalját a cikk. Többszöri olvasásra sem egyértelmű, hogy végül is mennyi forrás áll rendelkezésre a teljes pályázat lebonyolításához.
51 millió áll rendelkezésre a „C” kategóriás képzésre, nyilatkozza az autós iskola vezetője.
Vagyis ha ez a pénz, a „C” kat megszerzésére áll rendelkezésre, akkor fejenként 531.250 forintba kerül az a jogsi, ami máshol 180.000-ből megvan? Biztosan közbeszereztették!
A vizsga után alapfokú informatikai képzésben részesítik a résztvevőket, és eközben munkabért kapnak.
 
Tegye fel a kezét az a munkanélküli, aki nem rohanna már hétfőn jelentkezni, ha lehetőséget kapna erre!
 
Akkor próbáljuk továbbgondolni, amiben sokat segít a „cikk” alatti hozzászólások tömege!
 
  1. a cél, nemes. Aki ezt a jogosítványt megszerzi, az kap egy esélyt az élettől.
  2. A semmire sem jó képzettségek helyett, piacképes tudás lehetőségének belengetése: JÓ.
  3. Aki etnikai származáshoz kötötte a lehetőség igénybevételét, az egyszerűen: ÖKÖR.
  4. Ha a 3. pontban szereplő pályázati elbíráló mégsem ökör, akkor még nagyobb a baj! (lásd a moderált 5. hozzászólásban szereplő ingyen golyó és ingyen kötél felajánlását!)

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.09.17. 20:36 1 komment

Címkék: roma c kategória cigány önkormányzat

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr213234813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müller őrmester 2011.09.18. 09:39:31

"A" lehetőség: Aki, kitalálta tényleg akart tenni valamit.

"B" lehetőség: Aki kitalálta, annak az a mottója, hogy szarjunk valami díszeset az asztalra.

Az ilyen pályázatokkal az a bajom, hogy nagy a lenyúlási lehetőség. Hogy példát említsek, ilyen volt a házépítések. Mellesleg, hivatásos cigó sofört nem sokat láttam. Meg nagy általánosságban van még egy nagy bajom. A munkaügyi központok, eddig is fisszafogottak voltak a szakképzési támogatás ügyében. Az utóbbi időben meg állítólag még inkább.
Szóval, lesz most is lopás dögivel.
süti beállítások módosítása