Mikor fiatal titán káderünk „kizavarta” az oroszokat, akkor kizavarta velük együtt a magyar mezőgazdasági termékek szinte korlátlan felvevő piacát is!
Nem tanult belőle, de nem is szorult rá, hiszen a mezőgazdaságból élők is mindig igyekeztek az állam emlőin csüngeni, így mondhatott bármit, csak ígérnie kellett mellette a szép jövőt és megbocsátottak neki mindent.
 
Most is mi történt?
Kurucinfót olvas! Olvasson helyette mást! Akkor talán nem lesz szégyen magyarnak lenni Európában.
Mivel annyira szereti a háborús retorikát, merem ajánlani neki SZUN-CE gondolatait  a A HADVISELÉS TÖRVÉNYEI-ről!
 
Ezért győzelmet aratni az a hadsereg fog, amelyik először győz és csak azután keresi a harcot; vereség pedig arra a hadseregre vár, amelyik először harcol és csak azután keresi a győzelmet.
 
Fenékig szalad a szemöldök, ha ezek kimondják, hogy valamit is meg akarnak védeni! Tudjuk, ez valami szabadrablás asszociációt okoz a hallgatóság soraiban. Úgy tűnik, a szemetet végre összefújta a keleti szél!
 
Aha!
Akkor javaslom, vonjunk állami tulajdonba minden földet, elsőként is a nemzeti kincsnek számító Tokaj hegyalját! Utána természetesen jöhet a többi is, de íziben! Ha ez megvolt, kezdem elhinni, hogy nem új célpontot talált gőzös elménckedései közepette.
 
Szóval ha harc, akkor legyen harc! Igaz, kell hozzá némi vakhit, hogy ennyi elkúrt háború után még mindig véres kardot hordozzon körbe, de ha a környezete nem mer neki szólni, akkor mi is akadályozná meg abban, hogy megint hülyét csináljon magából, belőlünk!?
Azért nem kellene elfeledkeznie róla, hogy kicsit régebben volt már honunkban "parasztháború", de ott a vezér szomorú véget ért! (tudod, izzó trón, húsát megetették a követőivel, stb...)
A magyar földért folytatott új szent háború meghirdetője azzal lepne meg igazán, ha kiderülne, hogy életében már kapált meg legalább egy sor kukoricát. Egy ártatlan szőlőtőkét legalább!
 
ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe; ha azonban nem ismerjük az ellenséget, csak magunkat ismerjük, akkor egyszer győzünk, másszor vereséget szenvedünk; és ha sem az ellenséget, sem magunkat nem ismerjük, akkor minden egyes csatában feltétlenül végveszély fenyeget bennünket.
 
Ha legyőzte végre a sajtzabáló rókát, akkor kérlek benneteket, fogjunk össze! Fogjunk össze és a saját jól felfogott érdekünkben továbbra se engedjük országhatáron kívül! Ne engedjük ki, ne tudjon többet ártani nekünk és magának!
Úgy tűnik, hogy ebből valamit már ő is megsejtett, de attól, hogy nem mer Davosban megjelenni, ez még nem jelenti azt, hogy máshol nem égeti orcánkra a bőrt ismételten!
 
Térjünk vissza a kiindulópontunkhoz!
A mezőgazdaság megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
 
Megvédi a magyar földet.
 
Igaza van, a magyar földet tényleg meg kell védeni!
Jól mondja! Tőle és a parlamentben ülő semmirekellő selejttől! (Kiflicsücsök Gabikától, Szijjártótól és nagyra nem becsült társaitól különösen. Izgalmasnak nem mondható kérdés, ki is lesz a ivóvíz és földvédelmi megbízott?)

 

Nem tudom, mennyi munkahelyet ad az átkozott „nagyáruház”?
Mindegy is! Pusztuljanak!
„Ma a falusiak nagyáruházakban vesznek olyan termékeket, amelyeket a kertjükben is termelhetnének. Jól mutatja, hogy mekkora a baj, ha már a falusi ember sem eszik egészséges ételeket”
Pusztuljanak, mert 1990-től napjainkig mi, a magyar nemzet úgy átalakítottuk a magyar mezőgazdaságot, hogy már a konyhakertben sem éri meg zöldséget termelni.
 
Van persze ennek a beteg embernek a kijelentéseiben más gond is, mert ha ő tudja, hogy a nagyáruházak nem egészséges ételekkel látják el a termelni oly nagyon akaró falusiakat, akkor bűnpártolást követ el, ha erről nem tájékoztatja a hatóságokat!
 
„Ott a föld szeretete a magyar ember génjeiben” – mondta a kormányfő, aki szerint sokáig tudatosan sorvasztották a vidéki életet. Az a cél, hogy a falusi élet épp olyan vonzó legyen, mint a nagyvárosi. A vidéki ősi hagyományok a nemzet erős kötelékei.
 
Kispajtás!
 
Segíts már nekem megérteni, miről hablatyolsz!
A falusi nem egyenlő a hülyével!
A falusinak is van víz, gáz, és olyan kurva sok féle számlája, hogy felsorolni sem tudom.
Hajára kenheti a génjeit, de attól még éhen fog dögleni, meg fog fagyni, nem fog tudni pénz nélkül a járás központokba beutazni, ügyeit intézni, hiszen a kiskertjében megtermelt 30 kiló krumplijának ellenértékéből nyugtatóra sem fogja futni, mikor téged hallgat!
 
Képzeld el te agyment!
 
A falusi nem egyenlő a földbirtokossal.
A legtöbb falusinak semmilye sincs, nemhogy mezőgazdasági lázálma, mint neked!
 
Tudod mit?
 
Felajánlok neked Darányikám egy átlagos nagyságú birtokot! Két teljes évig művelheted, húzhatod hasznát, termelj és tartsd el családod, termelj magyar élelmiszert, élj meg ebből, de csak ebből! Tegyél a magyar asztalodra magyar élelmiszert, de csak azt!
 
Ha nem sikerül, akkor még mindig áll a címben tett felajánlásom!

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.01.16. 23:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr113557041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása