A kormány lassan ébred. Lassan ébred és lassan reagál. Eddig úgy hihették, elég külföldön is az a retorika, amivel bennünket szoktak megörvendeztetni. Kiderült, hogy kevés, ha Sz. Péter szinkronizál, ezért lassanként összehoznak egy- egy kormánypárti és kormányvédelmi megszólalás is.
 
Apropó: aktuális lenne kormányvédelmi megbízott kinevezése!
 
Az Amerikai Népszava számol be róla, hogy pártunk és kormányunk védelmében megszólalt Mészáros Alajos! O. Viktor, 47 éves magyar állampolgár ezt a megszólalást nevezné korrektnek és hitelesnek.
Megtudhatjuk belőle, hogy “bizonyos politikai erők” járatják le a soros magyar eu elnököt és elnökséget.
(Nem kell ahhoz segítség, mondaná a humorista.)
”nem jogi kérdésről van itt szó, hanem politikai vesztesek támadásáról, ők próbálják kikezdeni az egységes európai eszmét”.
 
Másik komoly megszólalótól megtudhattuk, hogyan kell érteni az egységes európai eszmét.
“Ha ezek után az EU súlyos jogsértési eljárást fog a jelenlegi kormány és állam ellen indítani, akkor végre kinyitja azoknak a szemét, akiknek bármiféle illúziójuk volt az unió Magyarországhoz való hozzáállásával kapcsolatban, és azt gondolom, hogy a magyar nemzet követelni fogja az unióból való kilépésünket”
 
M. Krisztina megörvendeztetett egy új érvrendszer kiinduló alapjával is, miszerint 2002-2010 között a szocialista és liberális magyar kormány “minden egyes tüntetést szétveretett”
 
Köszönjük Alajos!
Köszönjük Krisztina!
 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.01.18. 10:10 Szólj hozzá!

Címkék: morvai krisztina mkp médiatörvény mészáros alajos

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr712592341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása