Jó írások születtek, hiszen a téma is hálás volt. A Naptárfiú és a fészbúk kapcsolatáról.

A Fidesz szellemi műhelye lőtt. Töltés nélkül. Ha már a fészbúkon nyertük meg a pártelnök szerint a választást, akkor próbáljuk meg birtokunkba venni a fészbúkot is- gondolták.
Az eredményén ők is meglepődhettek. A blogszerzők kivesézték a történteket. A részletes véleményeket itt, itt, itt és itt olvashatják.

Valami történt. Valami nagy dolog történt.
A fiúk felismerték, hogy nem jött be kommunikációjuk, a világ nem fideszfanokból, hanem értelmes, kritikus és gondolkodó emberekből is áll.
A felismerés váratlanul érhette őket. Váratlanul érte őket és akkora döbbenetet okozott, hogy a frissnek nem mondható gondolkodásuk szerint elkezdtek hirtelen kapkodni. Ők ezt egész pályás letámadásnak tartják. Pedig elkezdődött a következő félidő, melynek nyitányaként félpályás gólt lőttek saját kapujukba.
 
Hogy mi indította el őket a következő leejtőn, csak találgatom. A budapesti időközi választások eredménye? Vagy a nyírtelki fiaskó, ahol az MSZP jelöltje majd 50 %-al kapott több szavazatot, mint ősszel?
Itt az MSZP jelöltje 472 db-bal, míg a Fidesz jelölt 48 darabbal kapott több szavazatot, mint ősszel.

A dojcspánikgomb akcióról már sokan írtak, eredményességét kivesézték.
De a mindenki által ismert miniszterelnöki szereplésen túl is kellett történnie valaminek, ami miatt a kormányoldal offenzívát indított.
 
Szálltak az e-mailek, sms-ek, telefonhívások. Sorban hoztak létre eddig a Facebookon nem szereplő profilokat, szóval beindult a nagyüzem. Mozgósították MLM mintára működő „riadóláncukat”.  (KISZ- Ifjú Gárda, Úttörők)
addig a Fidesz is bevonta a telefonos kampány eszközét. Ősi beidegződéstől vezérelve ellenséget gyárt, minden bajok okozójának kinevezve az MSZP nevű fogatlan oroszlánt. Mint Kovács László szavaiból kiderül, telefonos lejárató kampányt indítottak a legerősebb ellenzéki párt ellen.

Első olvasásra aljas kis húzásnak tűnik, de többet tudok majd mondani, ha én is meghallgathatom ezt a hívást.
 
Akik sértőnek érzik a fogatlan oroszlán kifejezést, azoknak ajánlok a figyelműkbe egy tegnapi eseményt. Mivel ez az MSZP székházban volt, feltételezem, hogy Mesterházy Attila és a jelenlegi MSZP vezérkar egy részének támogatását is élvezték a pártütők.
 
Az MSZP életét végigkísérik a viták, hogy miként válhatnak ismét erős, megbecsült, közkedvelt párttá. Információink szerint az igazi feladvány ezekben a beszélgetésekben a régi nevek kitakarítása a frontvonalból. Szabad-e, mikor szabad, és hogyan kell háttérbe vonni a levitézlett, amortizálódott harcosokat?
El kell ismerni, hogy van közöttük kiváló szakember, nem is egy.
De tény: nevükhöz fűződik a párt mostani el/megítélése. Ők azok, akik most is ott ülnek a parlamentben, képviselve a pártot, a kevés számú megyei közgyűlési hely nagy részét markukban tartják, és a megyei szervezetek élén is ők állnak a legtöbb helyen.
Kell ahhoz bizonyos emberi nagyság, bölcsesség, hogy valaki ereje teljében felismerve a kényszerítő valóságot, háttérbe vonuljon, átadja a helyét és a háttérből próbálja meg tudását egy szervezet érdekében kamatoztatni!
 
Ezeknek az embereknek sokat köszönhet az MSZP. A múltban is és most is. Most például azt, hogy a Fidesz kritikusok jogos felvetései között szereplő álláshalmozás vádja illetve a vád hitele megkérdőjeleződik. Addig, míg az MSZP tag valaki egyszerre sikeres üzletember, országgyűlési képviselő, megyei közgyűlési tag, megyei pártelnök, esetleg magánéleti konfliktusokkal is küzdő „magánember”, addig én is röhögnék a másik oldalnak szánt kritikákon.
 
 
 
 
"A liberálisok és a konzervatívok takarodjanak az MSZP soraiból! Vegyék tudomásul, hogy több millió baloldali polgár nem temetőőr, a politikai halottaknak a kriptákban a helyük, nem a szocialista pártban!"
 
szembenézésre szólította fel az MSZP-t szétromboló politikusokat, akik "jelenleg is mentelmi joguk mögé bújva lapítanak a párbaloldalit parlamenti frakciójában". "Miattuk kell most a semmiből újra fölépítenünk a pártot, visszaszereznünk a társadalom rokonszenvét"
 
 
Csak ne szerepelne a cikkben Szanyi T.
 
 
Valahogy a sokszor idézett Hofi Géza szavai jutnak az egészről az eszembe:
 
-         Te Géza! Én mindig belepisilek a strandon medencébe.
-   Te hülye vagy! Mindenki bele szokott pisilni.
-         Na igen, de én a trambulinról!

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.01.23. 11:16 Szólj hozzá!

Címkék: facebook kisz andrea úttörő alterglob deutsch tamás alföldi kovács lászló nyírtelek mesterházy attila ifjú gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr922606732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása