Erősödik az a véleményem, hogy Magyarországon átvette a hírszolgáltatást a Hírcsárda blog.

Gyanús lehetett volna, mikor a Hoffmann államtitkárság tiltakozott egy „hírrel” kapcsolatban, de hogy a muszájkabát jelölt politikusaink mindenben igazodva a blog szerkesztési elveihez döntsenek egy ország sorsáról, na, azt nem hittem volna!
 
Ha tévedek, akkor viszont még nagyobb a baj!
 
Na de elég is a félrebeszélésből, nézzünk rá, miből építünk új nemzetet, új országot, szóval milyen is lesz a mennyei királyság!
December 01. reggeli fél nyolc körül, ATV.
Az alig kimutatható támogatottsággal rendelkező KDNP egészségügyi szakpolitikusa látható, „Pálffy István, akinek nagyjából annyi köze van” az egészségügyhöz, „hogy olvasott fel híreket róla a Híradóban.”  
Volt már neki régebben is sokáig emlegetett beszólása az egészségügyről, de most bemutatta, ő és pártja milyen szinten állnak, milyen hozzáértők és hogy miért is érdemlik meg a maguknak gond nélkül megszavazott, megemelt apanázst a parlamentben.
 
Még nincs fent az ATV oldalain a videó, így kénytelen vagyok saját kútfőből felidézni, hogy mire csúszott ki a képviselő édesanyját alpári módon sértő kifejezés a számon.
Akkor hallgattam bele a nyilatkozatba, amikor a támogatás nélküli abortusz költségeiről kérdezhette Rónai Egon a nagytudásút!
Pár tízezer forintról beszélt, amelyet bagatellizálva közölte, nem több, mint egy havi BKV bérlet ára.
Mondja ezt 2011- ben mosolyogva, Magyarországon.
 
Ha valaki, akkor te bemutattad, mennyire szartok a fejünkre. Tudunk mi erről, de mikor újra ránk is öntitek, mégis döbbenten állunk előtte. Tudod, te hogy milyen sok pénz ez az ország többségének?
 
És mit javasol azoknak, akik nem tudják kiszorítani ezt a bizonyos pár tízezer forintot?
Adják örökbe gyermeküket!
Igaz, tetszenek érteni?
 
Már csak egy tisztázni valónk lenne!
Kik nem fogják tudni fizetni ezt a „pár tízezret”?

Kiket nem hajlandók a várakozók örökbe fogadni?
 
Igen, kitalálták. A cigány gyermekeket. Akiket természetesen majd nagytiszteletű Pálffy képviselő úr újabb törvénymódosítással a nevére írathat!

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.12.01. 09:39 2 komment · 1 trackback

Címkék: atv abortusz pálffy istván rónai egon kereszténydemokraták költségvetési törvény módosítása

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr573428262

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ezért nem tárgyal Matolcsy az IMF-fel 2011.12.01. 14:20:39

Úgy látom, drága barátaim, hogy már megint nekem kell elmagyaráznom, és a szátokba rágnom, hogy miért is nem ment el Matolcsy György az IMF-fel való tárgyalásra....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.12.02. 19:00:05

gátlástalanságuk határtalan... csak nekem mindig ez jut eszembe, hogy mit is jelent kereszténynek lenni, demokratának és néppártinak? - oszt' nem jön össze egyik képviselő sem, mert hisz gőzük nincs a másik emberről, hogy még csak el sem tudják képzelni milyen a demokrácia, és hogy halvány sejtésük nincs a nép hétköznapjairól. Kábé olyanok ezek ott a kormányban, mintha engem ültetnének be egy alagútfúró gép kezelőjének... (csakhogy én oda nem ülnék, mert a felelősséget nem tudnám felvállalni, hogy ha elrontok valamit tudatlanságomban, akkor mekkora kárt okozok a szerkezetben és a szegény sziklában... netán eleve nem jó irányba haladna a fúró. Igaz, én nem is nevezem magam fúrógépkezelőnek :)

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.01.04. 10:02:35

@térfél: ők ilyen kereszténynek lenni blablával magukat nem izgatják.
Használják, ha kell.
Ennyi.
süti beállítások módosítása