Az elmék kifinomult ismerői egyre többször erősítik meg a közvélekedést, miszerint az ország miniszterelnökének kórisméje nem mutat kedvező változásokat.

 
Csipkelődnek, akik nem tisztelik, sőt gúnyolják a miniszterelnöki poszt jogos bitorlóját. Van is miért. Begyűjtötte a jelzőket éppen elégszer, de nem nyugszik, tovább folytatja a Mi Megmentőnk áldásosnak nem nevezhető nemzetmentő tevékenységét. Most éppen Brüsszelig fut Magyarország fuldokló gyors naszádján. Természetesen csak értünk dolgozva, értünk élve, értünk küzdve, háborúzva megelőzi, mit megelőzi? Legyőzi az európai uniós nagy, lomha tengerjárót.
Közben sebeket oszt és sebeket adat népének. A Mi Kadhafink még nem adta át népének szóló üzenetét, hogyan kell értelmeznünk, hogy nemzetközi megítélésünk az un. bányászbéka segge alatt jár. Valahogy ez az üzenet eddig nem került napvilágra. (sok szóvivő között elvész a gyermek)
Az ENSZ BT- be pályáztunk, tagnak. A folyamatot még Gy. F. kormánya indította és jelentette be, aminek kezdeményezését azóta a Fidesz is elsődlegesen magáénak vallotta, de hát ez legyen a legnagyobb hazugságuk.
 
Mi történt?
 
A Mi Helyünkre 3 ország pályázott. Magyarország mellett Szlovénia és Azerbajdzsán is úgy gondolta, felnőtt annyira, hogy méltón tud beleszólni más nemzetek sorsába.
Az első fordulóig jutottunk, akár méltán megbecsült aranylábú focistáink szoktak.
Az első fordulóból a két első mehet tovább. Azerbajdzsán 74, Szlovénia 67, a Mi Reménységünk által nemzetközi megítélésében is lenullázott Magyarország: 52 szavazatot kapott.
Ezután a partvonalról figyelhetjük a nagyokat. Akik továbbmentek. És siránkozhatunk a gaz nemzetközi összeesküvőkön. Pedig mi mindent megtettünk. Darab, darab alapon kitüntetést osztogattunk, zseniális Martonyink által vezetett külügyünk is hónapokat szánt életéből és a mi pénzünkből soha nem hallott kicsiny államok meggyőzésére. Az 52 szavazat igazi értékét bizonyítja Marokkó szavazatainak száma. A 193 tagállamból 155 szavazott rá.
Mi kaptunk két kokit, három sallert és hazazavartak bennünket.

 

Fut, robog a kicsi kocsi,
rajta ül a Haragosi,
din don diridongó.
Ha kiborul az a kocsi,
leröpül a Haragosi,
din don diridongó.

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.10.22. 09:55 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr943321471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monarchista 2011.10.25. 08:55:29

Hasonlóképpen látom ezt a kérdést én is. Mikor veszi észre magát a nép és zavarja el ezt a bohócot?
süti beállítások módosítása