1.

Szoktunk így járni a nagy dolgokkal, melyeknek nem ismerjük fel egyből a fontosságát, a jelentését.
A Vastagbőr környékén sertepertéltem. Olvastam a posztot, miszerint Orbán Viktor, minden magyarok miniszterelnöke nagyon kedvesen szülinapi üdvözletet küldött főhősünknek.
A postai úton érkezett üdvözlőlap tartalmazta Egyetlen Miniszterelnökünk fotóját is, amit gyermekeimről, unokáimról, szüleimről szívesen fogadnék, de nem titok, az övét nem fogom bekeretezve az ágyam fölé kirakni!

A feladó:
ORBÁN VIKTOR elnök
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
orbanviktor@orbanviktor.hu
1088 Bp., Szentkirályi u. 18.
 
Mi bajod ezzel kicsi csíra?- kérdezhetik narancsködös olvasóim.
 
Olvass tovább a Vastagbőrön!
 
Biztos van rá ésszerű magyarázat, nekem nem sikerült magamtól rájönni:
 
miniszterelnökként írta alá az üdvözletet.
 
És mi ezzel a baj?
 
Ha miniszterelnökként küldi, akkor bennem, mint egyszerű magyar állampolgárban felmerül:
  • Mivel lehet ezt kiérdemelni?
  • Én is kapok?
  • Honnan szabad tudnia a szülinapok dátumát?
  • Most a Fidesz fizette, vagy a kormányfő saját keretéből?
 
Míg el nem felejtem!
Drága egyetlen miniszterelnök úr! A Magyar Köztársaság JELENLEGI címere nem egyezik meg az ön üdvözletén láthatóval!
 

76. § (2) bekezdés:
A Magyar Köztársaság címere hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szentkorona nyugszik.
 
Önnek mindent szabad?
 
Igaz, mindenre van valahol magyarázat. Valószínű, hogy ebben az esetben az etikus vadászoktól vette a mintát. (elejtett vadat zöld lombokkal díszített terítéken ravataloznak fel, ezzel tisztelik meg holtában is az állatot)
Jaj, de mit is gondolok. Még valaki azt olvassa ki soraimból, hogy a címer zöld lombokkal körülvéve Magyarország végtisztességét jelenti!
 
Arra már nem is merek gondolni, hány darabot gyártottak le azzal a tölgyfalombokkal övezett pajzs címerrel, ami az ő általuk tervezett alkotmányban szerepel még csak!
 
Nagyon biztos magában!
 
2.
Már megint Kálmán Olga! Fülkeforradalmárok élő lelkiismerete. Beidézte Meghívta műsorába Nagyképű Arrogancia és Pofátlanság nyegle királyát, SzíjjÁrtó Péter urat. Kijár neked Péter az úr megszólítás, hiszen minden szavaddal alátámasztottad, hogy te már rég nem tudod, honnan jöttél. Már rég nem tudod, hogyan élnek uralkodásotok alatt az emberek! Te úr vagy a szemétdombon.
Szijjártónak nem tűnt fel, hogy kétmillió felett keres címmel itt olvashatják, hogyan nyilatkozott arra az ismételt kérdésre, valóban nem tűnt fel neki, hogy havi kétmillió forint feletti fizetése van?

Péter úrfi!
Nekem az igazságos és arányos adózás bevezetésével kevesebb lett a fizetésem, mint 2010- ben. Igaz, nem is tartozom a fülkeforradalmárok nemzeti együttműködési közösségébe. Így kénytelen vagyok fillérre tudni, mennyi jövedelmem van.
Akkor, amikor a 4 órás közmunkaprogramban résztvevő nettó 31.500, azaz harmincegyezer ötszáz forintot keres, akkor drága uram, nyilatkozata után ön csak egyet tehet:
Megköveti választó és nem választóparasztjait!

3. folytatás következik...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.02.17. 19:30 Szólj hozzá!

Címkék: kálmán olga atv orbán viktor szíjjártó péter közmunka vastagbőr blog pofátlan fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr172668757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása