Azok a bolondok, akik még követni próbálják a mai magyar történéseket, azoknak pedig különösen, akik ezeket meg kívánják örökíteni az utókor számára, nem okoznak meglepetést szavaim. Napjaink megszokott eseménye, hogy a nyakunkba telepedett 2/3 akár óránként tud olyat produkálni, amitől fennakad a szem, a józan ész megáll.

 

 
Nem ritkán a Parlament ad kiemelt helyszínt ezeknek. Most a Blikk oldalain olvastam először, hogy egy egyetemet végzett, szegénynek és műveletlennel nem mondható prominens szólta el magát.
Elszólta magát?
Nem.
 

 Répássy lényegében arról beszélt: az 1990 előtt szolgált rendőrök „Kádár-huszárok", és munkájukat nem kellene elismerni. „Amikor védik a már szolgálati nyugdíjba vonult rendőröket, akkor többek közt azokat védik, akik rendőrként szolgáltak a Kádár-rendszerben. (...) Mi a logikai különbségtétel mondjuk egy Kádár-huszár és egy tanácselnök között?" – mondta késő este a parlamenti ülésen.
 
 „Azért nem kellene azt a munkát elismerni, amit egyébként a Kádár-rendszer szolgálatában végeztek"
 
Tekintettel a ma általánosan divatos és elfogadott eljárásra, kedves nagy tudású képviselő és államtitkár úr, tanácsadásra szerződnék önnel.
Igaz, a Kubatov listán előkelő helyen szerepelek a rosszak között, de a napokon belül megalakított cégemen keresztül számlát is fogok tudni adni munkámért!
Higgye el, megérem a pénzem!
 
Javaslataim a következők:
  1. Aki 1990 előtt élt, dolgozott, tanult, az mind együttműködött a Kádár rendszerrel. Ezért a következőkben kell sürgős döntést hoznia a kormánynak!
  2. Minden a Kádár rendszerben megszerzett munkaviszonyt semmissé kell nyilvánítani. Ez alól felmentést csak a kormányfő személyes igazolásával lehet szerezni. Ennek értelmében a már nyugdíjkorhatárt elérő nyugdíjasok nyugdíjának időarányos részét el kell vonni! Indoklás: „Azért nem kellene azt a munkát elismerni, amit egyébként a Kádár-rendszer szolgálatában végeztek"
  3. Minden 1990 előtt szerzett vagyont állami védelembe kell venni, hiszen az a Kádári rendszerrel történő együttműködésből származik. Ez alól felmentést csak a kormányfő személyes igazolásával lehet szerezni.
  4. Minden 1990 előtt megkezdett tanulmányt és az ezek során megszerzett végzettséget el kell törölni, vissza kell vonni, érvénytelennek kell tekinteni. Ez alól felmentést csak a kormányfő személyes igazolásával lehet szerezni.
  5. Mindenkit, akik a fenti tervezettel nem értenek egyet, fel kell koncolni, száműzni kell, vagy munkatáborba zárni.
 
Államtitkár úr!
Javaslataim nem légből kapottak. Az eddigi törvénymódosítások, kormányintézkedések tökéletesen megalapozták elképzeléseim kockázatmentes  megvalósítását!


 
 
 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.05.27. 08:59 Szólj hozzá!

Címkék: répássy

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr512935968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása