Van egy önmagát kereskedelminek nevező csatorna hazánkban, amely lassan mintapéldája lesz a szervilitás magas fokának. Ők azok, akik loholva sietnek megjelentetni bármit, ami jó színben tünteti fel a jelenlegi kormányt, tagjait és intézkedéseit. Filmszerepet adnak kormánypolitikusnak, aláteszik a lovat bármelyiknek. Talán még kérniük sem kell! Röviden kiérdemlik lassan az Orbán Viktor házi kanálisa megtisztelőnek nem mondható címet!
 
Van az úgy, hogy a fagyi visszanyal, a befőtt elteszi a nagymamit és a farok csóválja a kutyát!
Nehéz megőrizni a komolyságot akkor, mikor egy szándékaiban visszafordult, ellentétes hatást elérő seggnyaló akciót látok.
 
Talán az utóbbi idők híreinek csúcsát bocsátották elém a „fészbúkon”.
 
Bizony, már a felkomf is adott okot a mosolyra, de a felvétel megtekintése közben komoly fizikai sérüléseket szereztem, mikor a röhögéstől homlokkal rábuktam az asztalra!
 
Kérem, ne tessék velem röhögni. Az, aki ezt a videjót feltette, az vagy totál nem érti a csatorna műsorpolitikáját vagy ellenálló partizán és ki kell rúgni a TV 2-től!
 
Cím: Orbán Viktor egy versenyautóban- Rájött, nem tud vezetni.
Értő olvasásommal lehet a baj, de nekem a következő értelmezés ugrott be rögtön:
Orbán Viktor egy versenyautóban jött rá, hogy nem tud vezetni.
 
Felkomf:Orbán Viktort megtapasztalhatta, milyen egy igazi csodajárgányt kormányozni Az élményt Michelisz Norbert, autóversenyzőnek köszönheti. A miniszterelnök elárulta, ő bizony nem merné vezetni az a 300 lóerős autót. A hétköznapi életben persze szeret volán mögé ülni, ám nemrég rá kellett döbbennie, nem tud vezetni…
 
Kérem, nézzék meg és ne nagyon értelmezzék az ott hallottakat! Nem érdemes.
Ne élcelődjenek a narancssárga versenyautón, ne poénkodjunk a narancssárga stúdió hátterén és a szöveg hallatán sem kell leköpni a képernyőt!
 
Lendületes zene, hiszen Viktor is lendületesen zuhant bele a sportülésbe.
Kicsit nehezen találta meg a helyét, majd láthattuk őt bukósisakban is. Lehet, egyet érdemes lesz neki is beszerezni! Rossznyelvek szerint még szüksége lehet rá.
 
Miniszterelnök úr poénkodott kicsit az ajándékba kapott játék versenyautóval, veszélyes dolognak tartotta, hogy ezzel játszadozzon munka helyett!
Ó, pedig ha tudná, hogy egyre többen vannak szeretett országában, akik szívesebben látnák őt játékautóval játszani!
 
 
Közölte: szeretek vezetni.
 
Akkor miért nem tanul meg?
 
Sokáig azt hitte, jól vezet! Igen. Sokan vagyunk saját képességeinket illetően kegyes tévedésben. Ha pedig sem a családunk, sem a tágabb környezetünk nem meri vállalni felvilágosításunkat, abból lesz a baj!
 
Bevallotta, hogy elaludt a volánnál. Adná az ég, hogy mi is nyugodtan tudnánk aludni. Az ő kormányzása idején.
 
Bennem sok kérdés felmerült, az egyiket megosztanám Önökkel:
Ha egy nagyteljesítményű versenyautót nem mer vezetni, akkor hogyan engedhettük oda egy olyan ország kormánykerekéhez, ahol majd tíz millió ember sorsa fölött diszponálhat?
 
 
Gratulálok az autóversenyzőnek és annak az 1177 embernek, akik már lájkolták a videjót!
 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2011.06.11. 22:12 3 komment · 1 trackback

Címkék: orbán viktor tv 2

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr872976260

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz: Tényleg nem tud vezetni Orbán? 2011.06.12. 12:51:31

Orbán Viktor miniszterelnök úr a minap a TV2 aktív című műsorának vendége volt, ahol Michelisz Norbert autóversenyzőnek köszönhetően beülhetett egy igazi versenyautóba. A nem mindennapi élmény mámorában megdöbbentő kijelentésekre ragadtatta magát.&bdqu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zozi79 2011.06.12. 11:34:35

"Van egy önmagát kereskedelminek nevező csatorna hazánkban, amely lassan mintapéldája lesz a szervilitás magas fokának. Ők azok, akik loholva sietnek megjelentetni bármit, ami jó színben tünteti fel a jelenlegi kormányt, tagjait és intézkedéseit."

Nem tudom, hogy így van-e, mert évek óta nem nézek tévét, de ha így is van, bőven van mit törlesztenie a tv2-nek. Amúgy kétlem, hogy így lenne.

Borcsika 2011.06.12. 23:29:14

Sztem a TV2 nem kormánypárti, viszont a retekklub meg pláne nem az. Minden szentnek maga felé hajlik a .....! Egyébként pedig, az a jobbik eset, ha valaki belátja, nem jó a vezetési stilusa, minthogy autóba ül,és családokat végez ki.
süti beállítások módosítása