Egyedem, begyedem, tengertánc,
Cicamica, mit kívánsz?
Nem kívánok egyebet,
Fogjuk meg az egeret.

Egy cica, két cica, száz cica, haj.
Azt hiszi, hogy megfogja az egeret.

Tudom, tudom! Az újságírói túlzások fenyegethetik a blog szerzőjének hitelességét. Ha az újságíró nem jól ad számot a történtekről és mi arra rárabolunk, akkor csak egy forrást felhasználva könnyen  beéghetünk.
Most következő duettünket olvasva képtelen voltam további források után kutatni. Lenyűgözve olvastam és rájöttem, hogy ilyen jót soha a büdös életben nem fogok tudni írni!

Sőt! Hofi röhögve forog a sírjában. Ez azért neki sem menne, csak úgy csípőből! Bizony, amit olvashattunk, egyszerre veti fel a magyar pszichiátriai társadalom kollektív felelősségét, a drogzsaruk totális csődjét és rengeteg, rengeteg kérdést

A tündérmese újabb állomásáról az index.hu számolt be.

Lázár elvtárs fórumra hívta a szerény mértékű adósságot felhalmozott Hódmezővásárhelyre a nemzetgazdasági miniszter urat, Matolcsy Györgyöt.

És ő elfogadta. Anélkül, hogy a mellékhatásokról megkérdezte volna dillerét!

Sikere az nagyon nagy volt. A résztvevők tényleg tátott szájjal bámulták. Egy embert kivéve, aki a meghívója volt. Mert a mellékelt fényképek tanúsága szerint ő kdurva jól szórakozott!  (Lázáron minden képen érezhető a mélységes gyász, amit a balesete után is láthattunk rajta)
Nem tudom, hogy a narancsdroid turul humanoidoknál ez a szint a felvételi követelmény-e, de ha igen, akkor joggal merül fel a kérdés, milyen állapotban lehet a főnöke?

Kérem, nézzék meg a videót! Érdemes. 

forrás: index.hu

Ennek láttán Hofi is üvöltve kérné a muszájkabátot!

Papírunk is van róla, kezdi miniszter úr. Kész. Itt már padló! Akinek papírja van róla, az már érdekes asszociációkra ad okot!
Kérem, itt már kezdjék el figyelni Lázár úr reakcióit! Mindent elárul.

Nem megyünk végig a mondanivalóján, ne lőjük le minden poénját előre!
Csak megemlítem szakértői beszámolóját a lopás és rablás trükkjeiről (LOL), vagy a macska- egér harcról, amiben mi leszünk a macskák, a kiskölkök seggén leledző piros pöttyöket pedig tényleg hagyjuk meg közegészségügyi kérdésnek.
Zseniális meglátásai között elárulta, hogy “Nem marad felfordítatlan kő az országban, és ha összeérnek az újítások, akkor szabadulnak majd fel az energiák az országban”, valamint “Kistigrisek leszünk újra, aranyosak, játékosak, de látszik a fogunk”.

Zárásként 3 dolgot hadd áruljak el neked, olvasóm.

  1. Ezzel a nyilatkozattal Matolcsy úr tökéletesen bebizonyította, hogy alkalmas lesz a Nemzeti Bank elnöki posztjára.
  2. Lázár úr a fotók tanúsága és megszólalása alapján totálisan tisztában van Matolcsy úr egészségügyi helyzetével. Egyben bizonyítékkal szolgált arról, hogy tudatosan, minden lelkiismeret-furdalás nélkül néz minket igavonó barmoknak kormányunk. (Tudod, mint a cirkuszi előadások számai között bedobják a bohócot, szórakoztasd a nagyérdeműt, míg átszerelünk, old egy kicsit a nézők feszültségét!)
  3. Macska- egér harc. Tudod, mi jutott eszembe? Igen. Már megint Hofi Géza. Ez az ember zseniálisan alkotott, ahogy a kritikusok mondanák, időtálló a humora.
    Nézd meg a Matolcsy videót,
    majd nézd meg a hofi-Koós rajzfilmet úgy, hogy figyelsz a szövegre.

    Ha mindezt megtetted, röhögsz Viktor 90 milliárdos bejelentésén is!

    Lehet, kínodban, de hadd lám uram: mire megyünk ketten!

 És engem akkor oly érzés fogott el...
A szőlős gazda is, az egyszeri,
Magánkivűl s őrjöngve kacagott fel,
Látván, hogy szőlejét a jég veri,
Dorongot ő is hirtelen kapott fel,
Paskolni kezdé, hullván könnyei:
"No hát, no!" így kiált; "én uram isten!
Csak rajta! hadd lám: mire megyünk ketten!"

 

 

 

Szerző: Kijelölt Felelős  2012.11.16. 22:49 4 komment

Címkék: macskaduett Matolcsy Lázár Hódmezővásárhely Hofi

A bejegyzés trackback címe:

https://hangulatjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr674910969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orica 2012.11.17. 08:01:15

Már kétszer megpróbáltam,nem bírom végig nézni/hallgatni ezt az embert. A félkegyelműek mélységes szánakozással töltenek el, és tudom, hogy ez helytelen. Most zokogok, mert hiányzik belőlem az empátia.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.11.17. 08:30:07

@orica:

Ha így látod, akkor mégsem az én készülékemben van a hiba? :)

Ha nem mondod el senkinek, én sem tudtam egyszerre végignézni.
Hol olvastam az index szemléletes leírását, hol belehallgattam, de nem volt könnyű!

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2012.11.17. 08:41:01

Ehh, mi az amit még nem írt le senki, szerintem nincs ilyen, talán csak az a jelenet a Macskafogóban, amiben a kis fószer hülyére pofoztatást emleget ...
Hofi meg etalon, most meg tílszerű és örök.

rodeo36 2012.11.17. 16:30:45

többször nekifutottam nem tudtasm, de számomra a lézer képe és gyanús somolya mindent elmond: bemutatjuk a legújabb trükköt amit hiteles cerkófunk alakított és most fog alakítani nektek IQ 40 és alatt ...ha valaki ilyen arra nincs kórház Levédiában? ennyire rossz az EÜ?

brühühühü
süti beállítások módosítása